Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Riumors

Dilluns, 23 setembre 2019

Girona

19.00. Creantum. Xerrada Posa ordre a casa i l'entorn laboral.

Dimarts, 24 setembre 2019

Figueres

19.30. Sala Adela Riera de la Biblioteca Fages de Climent. Xerrada Anna M. Dalí i la literatura del paisatge, a càrrec de Blanca Sala Reig.

Girona

18.00. Llibreria 22. Sessió del taller Bob Dylan, print the legend, a càrrec d'Àngel Quintana, catedràtic d'Història i Teoria del Cinema de la Universitat de Girona. Avui, Dylan a Greenwich Village. El folk. No direction Home de Martin Scorsese.

Dimecres, 25 setembre 2019

Castelló d'Empúries

16.00. Casal. Xerrada sobre la teleassistència.

Roses

19.30. Sala d'exposicions Ca l'Anita. Conferència Entre el caos i la voladura controlada: la fi del règim franquista a Catalunya, 1969-1979, a càrrec de l'historiador Martí Marín.

Madremanya

18.00. Centre Intergeneracional Rural (CIR). Conferència El final de la vida: els nostres drets, el document de voluntats anticipades i l'acompanyament espiritual, a càrrec de Cristina Vallès, Anna Buxaderas i Tew Bunnag. Organitzada per DMD-Girona (Dret a Morir Dignament).

Girona

19.00. CaixaForum. Conferència A l'angle fosc, a càrrec de Lorenzo Silva. Dins el cicle Universos literaris, coordinat per la Fundació José Manuel Lara.

19.00. Casa de Cultura. Conferència De la xafarderia conspirativa al deep fake. La realitat reconstruïda, amb Bel Bosck. Dins el cicle Un espia a la butxaca. Ètica, democràcia i noves tecnologies.

Salt

19.00. Museu de l'Aigua. Conferència Salvador Seguí. Heroi o màrtir, a càrrec de Joaquim Ortin, membre de la Fundació Salvador Seguí de Barcelona.

Vilablareix

19.30. Centre cultural Can Gruart. Conferència Fruits i colors de tardor, a càrrec de Carles Roca i Pou, tècnic en explotacions agrícoles i hortofrutícoles i tècnic especialista en jardineria.

Dijous, 26 setembre 2019

Girona

19.00. Hotel d'Entitats. Conferència El Document de Voluntats Anticipades, la teva veu, la teva decisió, a càrrec de Cristina Vallès. Organitzada per DMD-Girona (Dret a Morir Dignament).