Conferències

Cerca

Del
al

Sant Feliu de Guíxols

Divendres, 26 abril 2019

18.30. Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Conferència Instal·lacions d'aprofitament de biomassa, a càrrec de Laia Sarquella, de la Divisió de Gestió Energètica de l'Institut Català de l'Energia.

Prop de Sant Feliu de Guíxols

Dijous, 25 abril 2019

Lloret de Mar

19.00. Sala polivalent de la biblioteca municipal. Sessió d'apreciació musical, Pautes per gaudir més d'un concert, a càrrec del professor Sergio Fidemraizer.

Blanes

15.15. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca comarcal. Xerrada-taller Laboratori de nutrició: la importància de la proteïna (animal-vegetal), a càrrec de Isolda Vila, nutricionista sensorial.

Girona

17.00. Col·legi de Mediadors d'Assegurances. Conferència Crèdit i caució: tanquem el cercle de l'assegurament total de l'empresa.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Classe magistral Jo no sóc una persona, sóc dinamita (Nietzsche), a càrrec del professor Josep-Maria Terricabras, de la UdG. Dins el cicle Filosofia a l'abast.

18.30. Institut d'Estudis Nahmànides. Conferència La fascinació per Israel en la política catalana del segle XX, a càrrec de Ferran Sáez Mateu. Dins el cicle Catalunya i el judaisme.

19.00. Auditori Josep Irla. Conferència Roboètica, a càrrec de la Dra. Carme Torras, llicenciada en matemàtiques, doctora en informàtica, professora d'investigació a l'Institut de Robòtica i escriptora. Dins el cicle Dijous culturals Càtedra Dr. Bofill.

19.30. Casa de Cultura. Xerrada sobre Elfriede Jelinek. La pianista, a càrrec de Jordi Galves. Dins el cicle Les Set Magnífiques.

20.00. Aula B de la Casa de Cultura. Conferència Un somriure innombrable? Josep Pla, des de l'antropologia marítima, a càrrec d'Eliseu Carbonell, professor de la Facultat d'Educació de l'UdG.

Torroella de Montgrí

20.00. Aules del Museu de la Mediterrània. Xerrada el meu fill/la meva filla s'agrada? Prevenim l'anorèxia i la bulímia des de casa, a càrrec d'Alba García, psicòloga de l'Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia.

Divendres, 26 abril 2019

Palamós

19.00. Restaurant Can Blau. Peixos desconeguts, tresors saborosos. Dins al cicle Converses de Taverna Memòria Viva.

Tossa de Mar

19.00. Biblioteca. Conferència 10 contes que ens afecten com un desastre, a càrrec de Margarida Casacuberta, professora de literatura catalana de la UdG.

Cassà de la Selva

20.00. La Sala del Centre Recreatiu. Xerrada amb Beatriz Talegon.

Girona

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Xerrada Pintar en el segle XXI. Figuració del context global, a càrrec d'Eudald Camps, crític d'art.

Torroella de Montgrí

20.00. Auditori del Museu de la Mediterrània. Conferència Per la teva salut, corre i troba't, a càrrec de Jenny Moix, psicòloga i professora de UAB, amb el suport de l'Associació Run Woman Run.

Banyoles

19.00. Ateneu Obert de la Dona. Xerrada L'origen emocional de la malaltia, a càrrec d'Antonio Mondéjar Platero.

19.30. Sala d'actes del Museu Darder. Conferència Gabriel Ferrater, a càrrec de Josep Navarro. Dins el cicle Art i lletres al segle XX.

Dissabte, 27 abril 2019

Santa Cristina d'Aro

20.00. Sala d'exposicions de La Caixa. Conferènica-col·loqui La màgia de la ciència ficció, a càrrec del Dr. Manuel Moreno, divulgador científic i professor de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Cassà de la Selva

11.30. Can Trinxeria. Xerrada Hostals i cuines de Cassà, la memòria dels sentits, a càrrec de Pep Vila i Medinyà, filòleg. Dins el cicle de conferències En l'espai llegim el temps. Arquitectures molt viscudes al Cassà del segle XX.

Quart

11.30. Local Social. Xerrada sobre el projecte de conservació de l'espinós. I a partir de les 13.00, mostreig al riu i el pícnic.