Canals

Empuriabrava

ALT EMPORDÀ

Els 50 anys d’Empuriabrava

S’han programat un munt d’actes per celebrar l’aniversari de la marina residencial

Enguany, Empuriabrava es vesteix de festa major. Durant tot l’any, se celebren els actes del 50è aniversari d’un indret ben especial de la Costa Brava i una de les marines residencials més grans de món. Es tracta, per tant, d’una oportunitat immillorable per visitar-la i perdre’s a través de la seva trama de carrers i canals. Podem fer-ho a peu, però també en petites embarcacions de lloguer. Empuriabrava també és un indret idoni per a la pràctica d’activitats emocionants com ara el paracaigudisme i els esports nàutics. Però també una plataforma per gaudir d’activitats molt més tranquil·les, com per exemple la visita als Aiguamolls de l’Empordà o al conjunt patrimonial de Castelló d’Empúries.

A banda d’això, enguany hi ha un munt d’actes convocats per celebrar els 50 anys. Una de les ofertes més interessants és una exposició que romandrà oberta fins al 31 d’octubre i que ens permet conèixer el procés de formació d’Empuriabrava, des del projecte fins la concreció de les obres i els primers establiments turístics; una bona manera de complementar la visita. Els plafons informatius de l’exposició estan situats expressament a l’exterior per tal de fer-la visible als visitants. Resseguir-los, per tant, és una bona manera de recórrer i conèixer Empuriabrava i els equipaments de Castelló d’Empúries, com ara l’Ecomuseu-Farinera i la biblioteca. Entre les més de cent activitats previstes hi ha una cercavila amb Comediants, un piromusical i la festa remember The Empuriabrava Nights.

Cliqueu aquí per a més informació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia