Necrològiques

Mn. Àngel Sunyer i Aimeric

Va néixer a Salt el 14 de gener del 1931. Després de fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona va ser ordenat a l’església parroquial de Sant Josep de Girona, el 10 de juliol del 1955. El mateix any va ser nomenat vicari de la parròquia de Calella.

L’any 1957 va anar a Roma, on obtingué la llicenciatura de dret canònic a la pontifícia Universitat Lateranense. De retorn, l’any 1960 va ser nomenat vicari de Sant Feliu de Girona i, un any després, regent de Colomers.

L’any 1963, a més a més, se li encarregaren les parròquies de Vilopriu i Valldevià. El 1965 va ser nomenat professor del Seminari i fiscal del Tribunal Eclesiàstic.

L’any 1968, capellà de les RR Carmelites Descalces de Montilivi de Girona i, l’any 1970, jutge diocesà. L’any 1972 fou nomenat rector de l’Escala, servei que compartí dos anys després sent arxipreste del golf de Roses. L’any 1981 fou nomenat rector de Castelló d’Empúries fins al 1998, que ho fou de la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona. L’any 2002 es jubilà i fou nomenat canonge penitencier del Capítol de la Catedral de Girona i capellà de la residència Maria Gay de Girona.

Actualment vivia a la residència sacerdotal Bisbe Sivilla de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia