Necrològiques

A l’amic Joan Paulí

Gran amic i millor persona. Fou un dels fundadors del Gremi de Promotors i Constructors d’Edificis de Girona i posteriorment president, durant quatre anys, d’aquesta entitat.

Persona entranyable, dialogant i de gran consens, en una època de grans dificultats per al nostre sector i que va saber afrontar amb valentia, davant dels reptes del moment. Sempre amistós i respectuós, però amb fermesa, va batallar per l’habitatge social, del qual ell va ser un gran promotor i constructor durant molts anys, sobretot a la població de Salt, on va deixar la seva empremta en molts dels edificis actuals.

Des de la Junta del Gremi recordarem sempre la figura d’en Joan Paulí, per les seves opinions reflexives, que en cada reunió ens manifestava i que recordava un temps passat i una manera de ser que avui s’ha perdut en gran manera. Les persones que formen el nostre gremi el recordarem sempre amb una gran estimació. Joan, sempre estaràs amb nosaltres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia