Necrològiques

Recordant Jordi Soler, l’Hèlios

Periodista, ninotaire, amic i client de la rebotiga de la granja

Crec que no tinc res a dir d’en Jordi Soler que no hagin escrit grans periodistes, com ara l’amic Jordi Grau ahir a El Punt Avui, i d’altres que ho podran fer molt millor que jo.

Però crec que tampoc seria just no dedicar-li quatre ratlles, perquè vull agrair-li que ell, juntament amb altres joves de la ciutat, van ser al costat dels meus pares quan ells buscaven la manera de sortir-se’n i dormien amb en Raimon a la rebotiga. Quan vaig arribar jo, van aconseguir un pis i van aprofitar per posar a la rebotiga un futbolí i un billar per al jovent, entre els quals hi havia en Jordi Soler (l’Hèlios), en Pius Pujades, l’Enric de Quintana, en Josep Soler (en Tito) i en Santi, fills del sastre Soler, en Robert Brell i d’altres, que buscaven una manera sana d’esbargir-se i es trobaven allà per jugar.

Li he seguit tota la seva trajectòria periodística i ha estat una persona que ha marcat la història de Girona d’una època. Jo des d’aquí li vull agrair a ell, com a molts d’altres, que en moments difícils per a tothom jugant al futbolí van ajudar a fer créixer la Granja Mora.

Jordi, de segur que l’estimat Màrius, a qui has vist marxar, i la teva mare, de qui tant vas estar pendent en els últims anys, et vindran a esperar. Espero que no et demanin cap Sísif, sinó de gaudir en família.

Descansa en pau.

(*) Filla dels fundadors de la desapareguda Granja Mora de Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia