Necrològiques

Joan-Josep Arrú, exalcalde de Santa Coloma de Farners

Joan-Josep Arrú, exalcalde de Santa Coloma de Farners, va morir ahir. Nascut el 1941, de professió era protètic dental. Va ser cap de llista del PSC en les eleccions municipals de la capital de la Selva tres cops. En els dos primers mandats va ser regidor de l’oposició, però en les eleccions del 1991 va aconseguir que la seva fos la llista més votada. En no disposar d’una majoria absoluta, Arrú va buscar aliances per donar estabilitat al govern municipal. Va ser d’aquesta manera que el PSC va arribar a un pacte amb CiU, en virtut del qual Arrú seria alcalde durant la primera meitat del mandat (1991-1993) i el cap de llista de la federació nacionalista, Jordi Muntané, durant la segona meitat. Durant aquell quadrienni, l’Ajuntament va marcar-se objectius com el foment de la participació ciutadana a través de consells de barri o la protecció mediambiental. D’altra banda, també va ser diputat provincial.

Ahir, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners va difondre la notícia de la seva mort, alhora que va expressar el condol a la família.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia