Necrològiques

Et recordarem amb gran estima

Poques vegades resulta senzill acomiadar-se, però encara ho és menys quan arriba el moment de dir adeu a una persona apreciada; una persona de qui has après i amb qui has compartit bons moments. En Miquel Marquès Vilà ha estat una persona molt estimada; no només per la família, sinó pel poble. Una persona propera i entranyable fins i tot per aquells que no l’han conegut tant. I no perquè hagi estat alcalde durant 43 anys, sinó perquè ha estat una persona entregada i treballadora, disposada sempre a compartir el seu saber i les seves experiències, que ha procurat sempre el millor per a tothom i que ha ajudat qui ho necessitava. Ha seguit al llarg dels anys col·laborant com a veí, en la mesura que el seu estat de salut li ho ha permès, i ho ha fet sempre amb gran modèstia, altruisme i amb un somriure.

Així és, Miquel, com et recordarem moltes de les persones que hem tingut la sort de conèixer-te.

Ara només podem expressar la nostra tristesa i el suport a la família i a aquells i aquelles que més t’estimen. Tu has marxat, però ens has deixat la teva empremta en aquest camí que és la vida. Desitgem que trobis la pau, no t’oblidarem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia