Necrològiques

Estanislau Perramon i Reyné. En Lau d’Anglès

Un home estimat, que estimava el seu poble, Anglès

Malauradament, aquest passat divendres, 17 de febrer, en Lau ens va deixar.

Ha estat un bon referent familiar: espòs, pare, avi i, naturalment, amic dels seus amics, senzill i honest.

Tenia grans aficions que el varen fer molt popular, com ara el teatre, la fotografia, l’excursionisme, la cavalcada de Reis, els Pastorets... Era un autodidacte tot ell. Professionalment, fa uns quants anys, el podíem veure dissenyant en la seva indústria gràfica, on també posava tot el seu amor. I així podríem anar desgranant coses i més coses d’en Lau.

Però deixeu-me dir que la meva relació més estreta amb ell comença als anys vuitanta, en les eleccions democràtiques i fins ben entrat el segle XXI, a voltes ell com a tinent d’alcaldia i jo com a regidor. Varen ser uns anys molt profitosos, ens ho vàrem passar molt bé i vàrem aprendre de tothom. En Lau tenia un do especial per tirar endavant temes complicats i feixucs. Sempre li estarem molt agraïts.

No cal dir que teníem punts de vista diferents pel que fa a diversos temes. Alguns eren discrepàncies o diferents òptiques antagòniques que teníem sobre la vida després de la mort, en què els debats sans ens portaven hores i hores de conversa distesa o de vegades ben aferrissada.

Ara, amic Lau, que ja et trobes en una altra dimensió i que de ben segur gaudeixes d’un bon estat de pau i tranquil·litat, veus ben clar el destí que tenies encaminat aquí a la Terra.

Permet-me demanar-te que continuïs allò que feies aquí a la Terra per encaminar-nos i guiar-nos.

Els qui hem tingut la sort de compartir amb tu temps i vivències, que de ben segur ens han deixat un bon pòsit, te’n donem les gràcies.

*Exalcalde d’Anglès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia