Sense - El Punt

meteorologia

Temperatures sota zero a les comarques gironines

A l'interior es va oscil·lar majoritàriament entre els 2 i els 6 graus negatius la nit de diumenge a dilluns

Només a la costa es van mantenir valors positius

La fred ha arribat justament a les portes de l'inici de l'estació. Les temperatures ja feia uns dies que anaven a la baixa, i la nit de diumenge a dilluns es van assolir els valors mínims d'aquesta segona part de l'any. De fet, gairebé a tota la demarcació es van registrar temperatures sota zero, i només la primera línia de la costa va evitar els valors negatius. Fins i tot, en alguns casos, també arran de mar van quedar sota zero, com ara a Castelló d'Empúries o Sant Pere Pescador. I llocs propers a mar com Torroella de Montgrí, Castell d'Aro o Calonge van registrar entre dos i tres graus negatius. A l'interior, Olot va arribar als -2,6; Girona -4,9; la Bisbal d'Empordà -3,3; Cassà de la Selva -3,8; Santa Pau -4,2; Banyoles -0,6; Santa Coloma de Farners -2,5; Vilobí d'Onyar -6,4; les Planes d'Hostoles -2; Sant Pau de Segúries -4,6; Planoles -3,4; Núria -9,5; i Das -9,9. Tot i això, només va nevar en algunes cotes molt altes.

La fred també va anar acompanyada de fort vent tot el cap de setmana, sobretot divendres i diumenge. A Portbou van arribar als 143 km/h, però a bona part de la demarcació les ràfegues van superar els 40 km/h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.