Sense - El Punt

La Traça Catalana aquest diumenge als Angles

Edició 26 de la cursa d'esquí-alpinisme de l'estació nord catalana

Aest diumenge 6 de gener tindrà lloc la vint-i-sisena edició de la cursa d'esquí, la Traça Catalana. Aquesta prova d'esquí d'alpinisme inclou dos recorreguts anomenats A i B. El primer, el circuit A surt dels Angles (2113m), puja al cim del puig Peric (2810m) i torna als Angles. Té un desnivell positiu de 1800m i un negatiu 1500m. La llicència esportiva és obligatòria.

El circuit B, obert a totes les categories, fa un recorregut entre els Angles, el Petit Peric (2160m) i torna a l'estació dels Angles amb un desnivell positiu de 1000m i un de negatiu de 900m. La llicència federal o el tiquet FFME (7€) més un certificat medical són obligatoris.

La cursa és homologada per la Federació Francesa de Muntanya i Escalada i compta per l'Open de la FEC (Federació Excusionista de Catalunya) i la Copa de França d'Esquí-Alpinisme. Un centenar de participants vinguts de Catalunya Nord i Sud, Aragó i Pirineus estan esperats.

Les persones interessades poden inscriure's per internet:.

http://www.smcc-ffme.fr/inscriptions/formTrace.html

Informacions tècniques: Laurent 00 33 6 14 47 90 83

Informacions administratives i inscripcions : Sandra 00 33 6 03 69 56 72

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.