Sense - Avui

Ferran Adrià ensenyarà a cuinar plats bàsics als joves universitaris de tot el món a través d'Internet

C

El cuiner Ferran Adrià encapçala un projecte a través del qual s'ensenyarà als joves universitaris de tot el món a preparar els plats més bàsics a través de vídeos que es penjaran a Internet i també es podran descarregar al mòbil.

Es tracta d'un projecte de la Fundació Alícia, de la qual n'és membre Adrià, i del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural. La intenció és crear una web en català, castellà i anglès perquè els joves de tot el món puguin aprendre a bullir pasta, fer una truita francesa o un peix a la planxa, entre d'altres.

Es projecte veurà la llum el setembre vinent i, segons ha avançat Adrià, usarà un llenguatge "fresc" perquè connecti bé amb els joves.

"No volem discursos complexos sinó ensenyar a aquells joves que s'independitzen quan van a la universitat a cuinar els plats més fàcils", ha detallat Adrià que ha afirmat que aquest projecte no ensenyarà "ni receptes del Bulli ni a fer un fricandó de tres hores".

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.