Necrològiques

Dolors Teixidor i Casadevall

Dolors Teixidor va morir el 20 de gener a l’edat de 99 anys. Era natural de Sant Medir i vivia a Brunyola. De molt petita feia moltes faltes a l’escola perquè havia d’anar a pasturar el ramat d’ovelles juntament amb un dels seus germans. De molt jove, un dels germans va agafar una malaltia que requeria l’administració d’una injecció i va ser ella qui es va encarregar de posar-li la injecció cada dia. No va ser l’última vegada que va fer aquesta feina. Un cop casada, a Brunyola, posava també injeccions als veïns. Va ser autodidacta.

Una de les coses que va heretar dels seus pares va ser el llenguatge particular de la zona, tot i que ella algunes paraules ja no les deia i pocs dels seus descendents les conserven.

A la festa de la gent gran de Brunyola, per la seva edat, va ser pubilla durant uns anys.

Era vídua de Pere Vilà i Costa i ha deixat tres fills, gendres i i jove, una germana, set nets, set besnets i una rebesneta. La cerimònia religiosa se celebrarà avui, a les 9 del matí, a l’església de Sant Fruitós de Brunyola.

En pau descansi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia