Necrològiques

Ens ha deixat Loreto Noguer, una gran dona

Sovint tenim el costum de valorar les persones quan ens deixen; llavors fem balanç de la seva trajectòria de vida i ens adonem que acabem de perdre una persona amb grans valors. Aquest divendres ens va deixar la Loreto Noguer.

Tots els que hem tingut la sort de conèixer-la sabem les grans qualitats d’aquesta persona senzilla, discreta i alhora puntal important de la família, bona veïna, bona amiga i familiar entranyable. Si en el dia a dia no valorem prou les bones persones que ens envolten, ara hem estat unànimes, ara que se n’ha anat prematurament tots tenim records i vivències que corroboren que la Loreto era un gran dona.

Una dona de pagès, valenta, treballadora, decidida, sense horaris ni dies de lleure perquè els animals tenen el costum de menjar a diari. Generosa i sempre disposada a ajudar qui ho necessités.

Les portes de casa seva, les de la casa pairal i les dels seus cors sempre han estat obertes tant per a la seva família com per als amics i veïns. Can Feliu és un referent de casa tradicional que conserva els valors que identificaven la pagesia dels nostres pobles de la qual avui queden pocs exemples i la Loreto va contribuir en primera persona que fos una casa de referència per la seva tasca en la ramaderia i en la pagesia en general.

No es pot fer referència a la seva extensa família directa: set germans, en Joan, quatre fills, nets, nebots, consogres... sense comptar els seus cunyats, especialment en Josep i la Fina, que han estat uns germans més.

Aquelles celebracions amb vint i trenta persones a taula costarà de repetir-les, però tots els que hem tingut la sort d’estar a prop seu guardarem el record de la Loreto en un racó preferent del nostre cor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia