Necrològiques

POLÍTICA

Manolo Caro, històric socialista de Manresa

El sindicalista Manolo Caro Muñoz, que va ser regidor socialista a l’Ajuntament de Manresa, va morir dilluns als 79 anys al seu domicili de Sant Joan de Vilatorrada. Caro, nascut a El Rubio (Sevilla), va ser regidor en la primera legislatura de la transició amb Joan Cornet d’alcalde, que va guanyar els comicis amb vuit regidors. Primer va ser militant de la federació socialista catalana del PSOE i després es va integrar en el PSC.

Segons va explicar Regio 7, Caro era precisament el número 8 i va deixar l’Ajuntament un any després. El seu lloc el va ocupar Josep Empez i ell va passar a ser membre de la Comissió Executiva de la Federació Socialista del Bages, Berguedà i Solsonès com a secretari de política sindical.

En l’àmbit professional, va treballar a la fàbrica Pirelli, on va ser membre del comitè d’empresa com a representant de la UGT, sindicat en el qual també va formar part de l’executiva local i comarcal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia