Necrològiques

RELIGIÓ

Mor el mossèn Vicenç Morera, prevere de la catedral de Tarragona

Tenia 88 anys i era conegut en moltes parròquies de la demarcació

El mossèn Vicenç Morera Bori (Ciutadilla, 1935), adscrit últimament a la parròquia de Sant Francesc d’Assís de Tarragona, va morir ahir als 88 anys, segons ha informat l’Arquebisbat.

Nascut a la comarca de l’Urgell, va estudiar al Seminari de Tarragona i el 1959 va ser ordenat prevera a la catedral de la ciutat. Va ser vicari a la parròquia de Sant Miquel de Mont-roig del Camp i posteriorment va exercir la mateixa funció a Valls, on també va ser el capellà del monestir de la Immaculada. A la vila va col·laborar amb l’emissora municipal en el programa Noches de Nicodemo..

El 1963 va ser nomenat rector de les parròquies de Sant Martí de les Piles, Santa Maria de Pontils, Santa Maria de Santa Perpètua de Gaià, Sant Magí de Rocamora i Sant Jaume de Vallespinosa, on s’hi va estar durant gairebé quaranta anys, fins el 2001.

El 2007 va passar a estar adscrit a la parròquia de Sant Pere de Tarragona i també va col·laborar com a prevere adscrit a la Parròquia de Sant Francesc d’Assís, on aquesta tarda (16 h) tindrà lloc la cerimònia de comiat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia