Canals

La força d'un grup

Administració, finances i recursos humans

Sense que falli res

Són els responsables que tot funcioni i que no falli res a la ‘cuina' del grup

La seva tasca, poc visible, és imprescindible en l'activitat del dia a dia

Eugeni d'Ors assenyalava que un dels trets característics de la premsa responsable era avançar d'acord amb les “palpitacions del temps”, i els diferents productes informatius del grup Hermes procuren cada dia reflectir la realitat d'una societat tan complexa com la de principi del segle XXI. Per aconseguir aquest objectiu, les empreses informatives disposen d'una gran quantitat d'elements, tot i que alguns, com els departaments d'administració, finances i recursos humans, tenen poca visibilitat. Però sense la seva feina els productes informatius no funcionarien com un rellotge: és indispensable perquè els diaris, setmanaris i edicions digitals arribin als nostres lectors.

En aquests departaments treballa un equip d'onze persones. Són les responsables que tot funcioni i que no falli res a la cuina del grup. Desenvolupen la seva tasca des de la seu central, a la segona planta de la Farinera Teixidor, a prop del batec de la redacció, i braç a braç amb la resta de les més de tres-centes persones que integren el grup.

En l'organització, l'equip d'administració, finances i recursos humans és integrat a l'àrea de serveis centrals, juntament amb els departaments de distribució, màrqueting, difusió i el Club, sistemes, atenció al client, compres...

La capacitat de recollir les notícies de manera veraç i amb vocació de servei públic demostra la credibilitat d'un diari, però també els serveis que ofereix als subscriptors, anunciants i lectors. Aquest és el patrimoni del grup, en què tots els departaments tenen un paper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.