Canals

La força d'un grup

Comercial

Convèncer i seduir

Els productes del grup tenen la confiança de milers d'anunciants

L'Avui, El Punt, El 9, L'Econòmic, Presència, Sortim i Catalonia Today són marques de l'espai català de comunicació que al llarg dels anys han tingut la confiança de milers de clients (anunciants) d'arreu dels Països Catalans, perquè els productes informatius produïm i difonem notícies, però també emocions amb la publicitat.

La informació publicitària ens ajuda a fer la vida més fàcil, ens proposa tendències, ens informa de les novetats, ofereix un servei als lectors amb la voluntat de convèncer i seduir.

Per fer realitat aquest objectiu, el de fer arribar els missatges comercials als lectors, les diferents publicacions del Grup Hermes comptem amb un equip comercial format per trenta-set persones que gestionen la publicitat des del País Valencià fins a la Catalunya del Nord, un equip en què treballen conjuntament els comercials, la secretaria comercial i els responsables de la producció de publicitat.

L'any 2010, gràcies a l'esforç de l'equip comercial i a l'aposta dels anunciants, Hermes Comunicacions facturarà 32 milions d'euros. És el premi a la confiança i a la fidelitat que ens fan els lectors, perquè, sense ells, els milers d'anunciants no apostarien pels nostres productes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.