Canals

Alella

MARESME

El passat i el present del vi

El Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella ofereix un munt de propostes al voltant del vi

L’oferta inclou algunes experiències singulars, com ara un pícnic entre vinyes

Des dels cellers adherits al Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella s’ofereix un ampli ventall de propostes que giren al voltant del passat i el present del vi; tot plegat, agrupat amb el nom de La ruta del vi.

Es tracta d’un producte turístic original i molt recent, estrenat el 4 d’abril de l’any passat. Les propostes que ofereixen van molt més enllà del municipi d’Alella i intenten bastir una oferta molt diversa, en la qual el protagonista és el vi. L’oferta inclou veremar una vinya, visitar un celler, conèixer el procés d’elaboració del vi, allotjar-se en un entorn rural, prendre un bon vi o adquirir productes típics en botigues especialitzades. Però fins i tot va més enllà d’allò que hom podria associar directament amb el vi, ja que inclou també passejades per l’entorn natural, visita a pobles i monuments, restauració o compra de productes locals. Al portal web del Consorci, www.enoturismedoalella.com, s’ofereix un munt d’informació d’actualitat i es permet contractar tots els productes.

Una de les propostes més interessants és la visita a alguns cellers de la comarca, en els quals podrem conèixer el procés d’elaboració i adquirir vins. En alguns casos, a més a més, la visita ens permetrà conèixer autèntiques joies arquitectòniques, com ara Alella Vínícola, un celler projectat el 1906 per Jeroni Martorell, deixeble d’Antoni Gaudí. L’oferta també inclou algunes experiències singulars, com ara un pícnic entre vinyes, organitzat pel Celler Bouquet d’Alella, o una relaxant passejada a bord de la Marinada, durant la qual podrem escoltar llegendes de Synera i històries de corsaris; i, al final de tot, podrem degustar vins de la comarca. Un autèntic plaer per als sentits.

Cliqueu aquí per a més informació.

Una oferta àmplia

Alella ofereix diverses activitats relacionades amb l’enoturisme, com ara tastos temàtics a l’Enoteca, visites guiades als cellers de la DO Alella, menús especials a les Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella, la Setmana del Vi DO Alella i la Festa de la Verema, una activitat molt arrelada a la població que es du a terme el segon cap de setmana del mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia