Canals

Publicitat

Schmidt vesteix de disseny i qualitat la llar

Schmidt se situa al capdavant en la distribució europea de mobles de cuina, oferint la millor qualitat per equipar l’habitatge

Schmidt està especialitzada en cuines, i trasllada la seva professionalitat a millorar l’hàbitat també a banys, salons o fins i tot vestidors. Schmidt se situa al capdavant en la distribució europea de mobles de cuina, oferint la millor qualitat per equipar l’habitatge amb una gran varietat de colors i estils: des de fusta a pintura llisa, mat o brillant, afegint l’opció de dissenys a mida sense sobrecost. La seva essència es basa en dissenys innovadors i models 100% adaptables, oferint des de productes d’avantguarda fins a la combinació d’acabats i tonalitats de forma infinita perquè cada cuina sigui única. “A Schmidt consideren que el client té molt a dir en l’elecció de la seva cuina, i com que no tots els clients són iguals, han desenvolupat diferents estils que permetran que cada persona trobi exactament el que busca.”

CREATIVITAT I VISIÓ

La creativitat és un aspecte primordial del treball dels dissenyadors de Schmidt, ja que s’adapten al màxim a l’espai de què disposa el client, a més dels seus requisits i gustos. L’equip de la companyia està format pels millors professionals pel que fa a disseny i muntatge. Cada dissenyador rep una formació inicial de 2 mesos per tenir un coneixement complet dels productes i serveis que ofereix l’empresa, i continuen formant-se periòdicament perquè estiguin al corrent de les novetats de la marca o per aprofundir en tots els aspectes del treball.

GARANTIA

Cuines Schmidt va ser fundada el 1934 per Hubert Schmidt amb l’objecte de crear, produir i distribuir productes de cuina de qualitat. Des de la seva creació ha ofert productes que contribueixen a millorar l’hàbitat a l’àmbit del bany, del saló, dels vestidors, etc. Disposa d’una capacitat industrial única, la de fabricar els projectes dels clients a mida, al mil·límetre, i sense cost addicional; compta amb quatre centres de producció propis a França i Alemanya. Schmidt reflecteix la seva qualitat en una triple certificació: ISO 9001, de qualitat dels seus processos; ISO 14001, de pràctiques empresarials de respecte al medi ambient, i OHSAS 18001, d’higiene i seguretat de les seves instal·lacions, que permet oferir nivells més alts de garantia, amb 25 anys en la ferramenta i 10 en els mobles.

La satisfacció del client és el més important per a l’empresa

Aquesta garantia té l’aval del dissenyador i d’un servei centralitzat d’atenció al client que resoldrà qualsevol dubte o incidència. Gràcies a la qualitat dels seus serveis, l’empresa no ha deixat de créixer, oferint el millor mobiliari de disseny i satisfent les necessitats de cada client, que exigeix el millor per a casa seva.

Estils de cuina

Línia Disseny: per als amants d’allò funcional i avantguardista.

Línia Modern Natural: utilitza combinacions de fustes i tons càlids.

Línia Elegància: contemporani i sofisticat.

Estil Campestre: on el rústic es converteix en tendència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia