Canals

Les veus de les dones d’aigua

L’(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles, sempre ha tingut molta cura d’oferir una programació musical al marge dels corrents majoritaris, però també de vestir-la amb una imatge gràfica també molt personal, per cortesia de l’estudi banyolí Enserio, que aquest any ha apostat per una clàssica: la gran Pilarín Bayés, que ha creat per al festival diverses dones d’aigua, personatges mitològics que presumiblement viuen a l’estany i que ara fan una incursió terra endins gràcies a l’(a)phònica.

El festival banyolí ofereix 44 propostes, entre 26 espectacles i 18 activitats paral·leles, amb un 72% d’activitats gratuïtes i entrades que van dels 5 als 21 euros a la venda anticipada. Aquesta 19a edició inclou tres estrenes absolutes: els espectacles Gràcies per venir, de La Ludwig Band; La Romería, del fenomen asturià Rodrigo Cuevas, i Vocal Roots, de Maria Coma. També hi tindrà lloc la primera actuació a Catalunya dels joves germans francesos Isaac et Nora, tot un fenomen a les xarxes globals. Hi haurà dos espectacles creats expressament per al festival: 20/20 de Mazoni, que celebra 20 anys de carrera deixant que el públic triï les 20 cançons del repertori, i Bon veïnatge, de Cor de Teatre, també de celebració (25 anys) i sempre en bona sintonia amb l’(a)phònica.

(a)phònica. Dinovè Festival de la Veu de Banyoles Del 30 de juny al 2 de juliol www.aphonica.banyoles.cat/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia