Canals

La força d'un grup

Informació general - Cultura i espectacles

Cultura com a referent

Un equip de redactors experimentats que treballen per consolidar aquesta secció com a referent a Catalunya

Una extensa nòmina de col·laboradors complementa els continguts

L'ànima d'un país és la seva cultura. Amb aquesta convicció treballa un equip encapçalat per Jaume Vidal, amb una dotzena de periodistes especialitzats en els diferents àmbits temàtics de la secció. Montse Frisach i Maria Palau (Art); Xavi Roca i Bernat Salvà (Cinema); Jordi Bordes (Arts escèniques); David Castillo, Valèria Gaillard, Lluís Llort i Raül Maigí (Llibres), Raquel Font; Guillem Vidal (Música) i Maria Josep Jordan (Gent) aporten la seva dilatada experiència per explicar l'actualitat cultural i d'espectacles del país i alhora per analitzar-ne l'evolució i les perspectives, sense oblidar l'esforç per posar al dia els lectors del panorama internacional.

El potencial de la secció s'enriqueix encara més amb una extensa i excel·lent nòmina de cronistes i crítics culturals que aporten el contrapunt més analític a la secció, oferint una visió profunda i diversa, posant en mans dels lectors i lectores les claus d'anàlisi i interpretació de les principals manifestacions culturals i dels espectacles, mostres i exposicions que es poden veure arreu del país i també a fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.