Canals

El fenomen ‘Operetta' torna a Girona

‘Constelaciones' és l'altra opció de l'oferta teatral enfocada al públic familiar. Es tracta d'un espectacle de dansa inspirat en l'obra de Miró

Operetta és la història d'un fenomen. L'espectacle dels banyolins Cor de Teatre, dirigit per Jordi Purtí, és un dels de més èxit i premiats sorgit d'aquestes comarques. Han estat aclamats a París i al festival d'Avinyó, i el boca-orella es tradueix en plens absoluts per allà on van. Ara tornen a Girona, al Teatre Municipal, on s'han programat quatre noves funcions (entre divendres 26 d'octubre i diumenge 27 d'octubre). Han revolucionat el cant a cappella portant a l'escenari Mozart, Verdi i Rossini com no els havíeu sentit mai. És un prodigi de l'enginy que ens acosta els grans clàssics de l'òpera gràcies al llenguatge universal del gest i el clown, cavalcant tot el repertori líric a un ritme endimoniat. El resultat, per qui no els hagi vist mai, és una hora i quart d'entreteniment per a tots els públics –premi Butaca al millor espectacle familiar–, que aquest any també conquerirà França, Suïssa i Alemanya.

Per altra banda, Constelaciones, de la companyia madrilenya de dansa Aracaladanza, és un altre muntatge vistós i elaborat, en aquest cas per a nens a partir de 4 anys. Amb diversos premis MAX a sota el braç, Aracaladanza presenta un viatge ple d'imaginació basat en els quadres del pintor Joan Miró. Cinc ballarins ens proposaran un joc de colors, llum i moviment per conèixer l'obra mironiana de manera sorprenent. Amb aquest espectacle, cinc ballarins ens passejaran pels paisatges mironians en un joc de colors, llum i moviments que promet ser un còctel de sensacions. El 2010, amb Visto lo visto, ja vam poder gaudir de la màgia d'aquesta companyia madrilenya, que lidera Enrique Cabrera, i que ja és tota una referència internacional especialitzada a acostar la dansa als més petits gràcies als seus aplaudits espectacles familiars.

Constelaciones està programada el dia de Sant Narcís, a les sis de la tarda, a uns preus que oscil·len entre 6 i 13 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.