Sense - El Punt

La marxa pels voltants de Sant Gregori, aquest diumenge

Aquest diumenge 26 de maig es celebrarà aquesta tradicional marxa pels voltants de Sant Gregori. Hi haurà un únic recorregut de 13 quilòmetres que s'iniciarà a la zona de la Pineda, al costat del camp de futbol i del centre BTT.

L'esdeveniment no és de caire competitiu, tot i que s'entreguen premis als vencedors en categoria masculina i femenina, així com al primer i la primera del poble i al participant més gran i al més jove. La sortida oficial tindrà lloc a les 9 del matí.

El preu pels participants és de vuit euros (a partir de 12 anys) i de quatre euros (de 3 a 11 anys) per aquells qui s'inscriguin el mateix diumenge a partir de les vuit al punt de sortida. Pels que ho facin de forma anticipada a l'Ajuntament de Sant Gregori o bé a través de l'enllaç www.stgregori.com/mpopular fins al 24 de maig, el preu és de sis euros (a partir de 12 anys) i de tres euros (de 3 a 11 anys).

Amb aquest preu s'inclou una camiseta i l'esmorzar en acabar la cursa, així com un servei d'avituallament, ambulància i dutxes. També hi haurà medalles per tots els nens i nenes fins a 11 anys.

El recorregut comença en una pista per la llera del Llémena i del Ter, i llavors s'enfila fins la Font de Can Coromines i segueix fins a la Font del Raig per un corriol de baixada.

A continuació hi ha un tram de camí asfaltat, que passa per davant el Castell de Sant Gregori fins al veïnat de l'Església, i arriba a la Font Groga. De tornada es passa per la llera de la riera de Llémena fins a la Pineda de Sant Gregori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.