Canals

Tens aptituds pel món de l'empresa?

La carrera d'Administració i Direcció d'Empreses és una de les que té una ocupabilitat més alta. Permet assumir competències en tasques directives. Dirigir equips és una tasca complicada, les empreses es troben en un moment on cada cop és més difícil aconseguir bons resultats. Aconseguir el lideratge als negocis és una carrera de fons, per això s'ha de començar per tenir una bona base, una bona formació.

En el món globalitzat actual es necessiten persones amb iniciativa, capacitat de treballar en equip, facilitat en el tracte i coneixement dels diferents entorns socials, econòmics i polítics en què es realitzaran les seves activitats empresarials.

Els estudis en Administració i Direcció d'Empreses són aquells que formen els alumnes perquè siguin capaços d'assumir amb èxit les tasques directives en el món empresarial. Aquesta carrera consisteix a saber la manera en què les empreses adquireixen i utilitzen els seus recursos per assolir objectius i obtenir beneficis. És una disciplina lligada a les ciències econòmiques, així com a les finances i el màrqueting. Els administradors d'empreses tenen coneixements molt amplis i poden exercir les seves funcions a totes les àrees d'una empresa.

A més, qui decideixi estudiar aquesta carrera ha de:

Tenir interès per l'economia, el funcionament de l'empresa i la seva gestió.

Comprendre la funció social de l'empresa, l'anàlisi de problemes, el seu diagnòstic i les seves solucions, facilitat de comprensió, facilitat d'expressió, sociabilitat, amb àmplia visió del món i perspectiva sobre la seva possible evolució.

Tenir aptituds pels mètodes quantitatius i conèixer altres idiomes, especialment l'anglès.

Estudiar la carrera de Direcció i Administració d'Empreses és una bona opció professional, està sempre en els primers llocs dels rànquings de les carreres amb més ocupabilitat.

A més, també proporciona als estudiants els coneixements per a crear la seva pròpia empresa. L'emprenedoria va guanyant cada cop més importància a causa de la necessitat de moltes persones d'assolit la seva independència i estabilitat econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia