RÀDIO LOCAL I SOLIDARITAT

Solidaritat i ràdio local en directe, aquest divendres 17 de maig a ‘El Dia R’

Les ràdios locals i el Banc del Aliments s’uneixen aquest divendres 17 de maig amb l’objectiu de recollir el màxim de litres de llet possibles. Una cinquantena d’emissores participen en una jornada solidària de 12 hores que s’inicia a les 9h i que s’anirà desplaçant pel territori. De nord a sud i d’est a oest, les ràdios locals surten al carrer amb l’objectiu solidari de recollir llet en una acció coordinada amb el Banc dels Aliments, encarregat de distribuir els litres de llet entre famílies en situació de pobresa.

BENVINGUTS!

  • Coneix els nous directors d'UA1 Lleida Ràdio i Ràdio Montmeló

    Donem la benvinguda a Jordi Sebastià i Rubén Cantón! Sebastià ha assumit recentment la direcció d’UA1 Lleida Ràdio en substitució d’Ignasi Prat. Va entrar a formar part de l’entitat l’any 2015 i uns mesos més tard es va convertir en cap de Redacció i presentador d’‘Un Dia Més’, el programa matinal de l’emissora que li va valer el Premi Ràdio Associació de Catalunya al Millor Programa de Ràdio Local l’any 2020. D’altra banda, Rubén Cantón és el responsable de Ràdio Montmeló, entitat que es va adherir a La Xarxa aquest abril. En el vídeo, els dos directors ens expliquen quins són els reptes de futur al capdavant de les seves respectives emissores.

PÒDCAST DE PREMI

  • Descobreix la neurociència amb Badalona Comunicació

    ‘Beines de Mielina’ és un pòdcast de l’Institut Guttmann coproduït amb Badalona Comunicació que permet descobrir la neurociència des de múltiples vessants: com a disciplina científica, àmbit assistencial i una realitat que ens afecta a tots, en especial els milions de persones que pateixen una afectació neurològica.

Xaloc zona pica lletres tv

El 14 de maig comencen els programes de la zona Xaloc del ‘Pica Lletres’ a les televisions locals

Hi participen 12 col·legis de la zona Xaloc (Vallès Occidental i Vallès Oriental) i només un en serà el guanyador i participarà a la Gran Final Nacional del 30 de juny