Comunicació

La família Super3 dona la benvinguda a la nova bèstia de foc de Riudoms

En Pau participa aquest dissabte al vespre en l’acte festiu de presentació d’El Cavall dels Nebot, una figura única a Catalunya

Ho fa amb l’espectacle ’En pau i el conte de la Nenúfar i la Matoll’

La Festa Major de Riudoms (Baix Camp) estrena aquest any un nou personatge al seu imaginari festiu, El cavall dels Nebot. Es tracta d’una figura de grans dimensions, única a Catalunya, que se suma a les ja existents des de fa anys.

La família Super3 s’ha volgut afegir a la benvinguda a aquesta nova bèstia de foc, que tindrà lloc aquest dissabte, a les dos quarts de nou del vespre, a la plaça de l’Església de Riudoms. A més de la presència dels gegants Ton i Cisca, Gaudí i el manotes Galderic de la Colla Gegantera, participarà en l’acte festiu el Pau del Super3.

Ho farà amb l’espectacle En Pau i el conte de la Nenúfar i la Matoll, una història on en Pau explicarà una de les seves aventures. En concret, l’última que ha viscut amb les seves dues elfes, la Nenúfar i la Matoll, que es perden a la selva buscant un gripau.

En Pau demanarà als súpers que pugin a l’escenari i l’ajudin a cantar i ballar el “Kuku mamba”, a veure si les seves amigues els senten i així les poden trobar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia