Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

L’acostament dels presos a ‘L’illa de Robinson’

Jordi Grau, Elvira Duran, Marta Brik i Miquel Riera a la taula d’avui

  • VÍDEO: Aquí teniu la primera part de 'L'illa de Robinson' del dimarts 3 de juliol. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Aquí teniu la primera part de 'L'illa de Robinson' del dimarts 3 de juliol. El Punt Avui TV

Òmnium Cultural, l’ANC i l’Associació Catalana de Drets Civils han convocat marxes demà a les 7 de la tarda a Sant Joan de Vilatorrada per dirigir-se al centre de Lledoners i a Figueres per anar a la presó de Puig de les Bases, sempre i quan hagin arribat els presos polítics. També convoquen una gran manifestació a Barcelona el dissabte 14 de juliol.

L’illa de Robinson d’avui ha valorat l’impacte d’aquest acostament dels presos polítics catalans i les principals reaccions. També ha abordat les últimes declaracions al voltant de la reunió del proper dilluns entre el president Torra i Pedro Sánchez. La vicepresidenta espanyola, Carmen Calvo assegura que el dret a l’autodeterminació no existeix a la Constitució espanyola però accepta que Quim Torra vingui a parlar del que vulgui.

I també s’ha valorat com es planteja el ple del Parlament de demà i dijous. Entre d’altres qüestions es debatrà i votarà la creació d’una comissió d’investigació sobre l’aplicació de l’article 155 i també la moció de la CUP per reiterar la declaració de sobirania del 9 de novembre JXCAT i ERC han esmenat el text i de moment els anticapitalistes no ho volen acceptar.

A la taula hi ha participat Jordi Grau, Elvira Duran, Marta Brik i Miquel Riera.

El programa ha acabat amb una entrevista Joan Arimany, delegat de Nedgia a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia