Comunicació

el punt avui tv

autèntics.cat

Xantal LLavina entrevista Oriol Amat

Resumir breument el currículum acadèmic i professional d’Oriol Amat és impossible. És catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra i presideix l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció. Dirigeix el Master en Direcció Financera i Comptable de la UPF Barcelona School of Management. És autor de diversos llibres de comptabilitat i finances, alguns dels quals s’han traduït a diversos idiomes.

Ha estat professor visitant en diferents universitats i escoles de negocis europees, americanes i asiàtiques. Ha estat Conseller de la Comisión Nacional del Mercado de Valores i va ser diputat al Parlament de Catalunya els darrers dos anys. Dues paraules defineixen les disciplines que més l’apassionen: l’economia i la docència.

Ell continua defensant i proclamant, amb dades i números a la mà, que l’economia de Catalunya viu un bon present i tindrà un gran futur.

Xantal Llavina l’entrevista, aquest diumenge a les 21.30h, a Autèntics.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia