Comunicació

Els informatius de TV3 van ser els més plurals en el segon quadrimestre del 2018

El PP va ser el partit amb més temps de paraula en els informatius diaris dels cinc mitjans analitzats

Els informatius de TV3 van ser els que van recollir més diversitat de veus polítiques, segons un informe del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) que analitza l’observança del pluralisme polític de cinc mitjans catalans durant el segon quadrimestre del 2018.

La cadena va donar temps de paraula a 30 agrupacions polítiques, més que RAC1 (29 agrupacions), Catalunya Ràdio (28), TVE Catalunya (24) i 8tv (22). L’informe també exposa que el PP va ser el partit amb més temps de paraula en els informatius dels cinc mitjans, en un context polític marcat pel canvi de govern a l’Estat com a conseqüència de la moció de censura a Mariano Rajoy. En el cas de TV3, la segona posició en temps de paraula va ser per a Ciutadans, i la tercera, per a PSC i PSOE.

En comparació amb el quadrimestre anterior, la presència de dones polítiques en els informatius va millorar superant en tots els casos el 32%, i en el cas de Catalunya Ràdio, al 39,5%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia