Comunicació

El Congrés col·loca una placa en memòria de la periodista d’El Punt Avui Montse Oliva

Familiars, amics, diputats i la Mesa del Congrés homenatgen la corresponsal morta l’octubre passat que va narrar la vida parlamentària durant 20 anys

Pastor destaca la figura d’una “gran periodista” i “millor persona”

La presidenta del Congrés en funcions, Ana Pastor, ha presidit aquest dimarts el descobriment de la placa col·locada al pati de la cambra baixa en memòria de la periodista d’El Punt Avui Montserrat Oliva, corresponsal a Madrid des del 1999 que va morir l’octubre del 2018 als 52 anys fruit d’una malaltia detectada unes setmanes abans. Familiars, amics, diputats i companys de professió han assistit a un acte on Pastor ha destacat la figura d’una “gran periodista” i “millor persona”.

La placa, situada allà on Oliva preferia seure al pati del Congrés –punt d’intercanvi d’opinions i d’informació a la cambra baixa- diu: “La periodista Montse Oliva va observar i narrar des d’aquí la vida del Congrés durant 20 anys. La seva absència ens acompanyarà sempre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia