Comunicació

La direcció de TV3 confirma que ‘Com si fos ahir’ i ‘Polònia’ tornaran a la graella al novembre

Sanchis explica que han demanat entre 3 i 5 milions d’euros al Govern per “salvar part de la programació que perilla”

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha confirmat que la sèrie del migdia Com si fos ahir i el programa de sàtira política Polònia tornaran a la graella previsiblement al novembre, tot i que la data és “oberta” i es podria avançar “sempre que millori la previsió d’ingressos a la CCMA”.

En aquest sentit, els responsables de la televisió pública avaluarà com es tanca la inversió publicitària aquest juny per veure si es pot reprendre “al setembre” o s’ha d’esperar una mica més endavant.

Sanchis ha explicat en una entrevista a Els Matins de TV3 que han demanat al Govern entre 3 i 5 milions d’euros per “salvar part de la programació que perilla per l’impacte de la covid-19 en la publicitat”.

Des de feia setmanes, s’especulava sobre la viabilitat en un futur d’aquests programes en la programació de TV3 derivada de la crisi del coronavirus, fins al punt que els actors de la sèrie del migdia van fer un vídeo reivindicant la necessitat de mantenir-la.

En una nota enviada als mitjans, TV3 manifesta que la caiguda “dràstica” dels ingressos publicitaris a causa de la crisi sanitària va obligar a “revisar totes les partides de despesa en producció audiovisual a la CCMA”, per afrontar una previsió de tancament amb 15 milions d’euros menys . Això va afectar produccions i projectes d’inversió, entre els quals, el programa Polònia i la telenovel·la Com si fos ahir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia