Comunicació

Mònica Terribas deixa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’

La periodista, que acabava la setena temporada, justifica la decisió perquè els “engranatges” de la màquina “grinyolen”

Mònica Terribas, directora i presentadora d’‘El Matí de Catalunya Ràdio’, deixarà el programa i no el presentarà la temporada vinent, segons ha anunciat aquest divendres al matí en directe, el dia que culminava la seva setena temporada. La periodista ha explicat que la decisió no respon a “cap motiu d’índole personal, familiar ni pels horaris” sinó al fet que “els engranatges d’una màquina tan exigent com aquesta no es poden permetre cap grinyol, i menys ara” i creu que “ara grinyolen”. Alhora, Terribas s’ha mostrat confiada que la direcció de l’emissora trobarà “una altra enginyera que faci rutllar el motor”. “Tanco una etapa amb errors i errades, però sabent no ens hem traït en el servei que fem a la societat”, ha precisat.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha agraït la feina de la periodista en aquests set anys al capdavant del programa més important de l’emissora. “Ets rigor, compromís i servei públic. Agraïment enorme per l’exhibició de professionalitat durant la pandèmia i en tants moments difícils viscuts”, ha afirmat en una piulada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia