Comunicació

Movistar+

L’esperit dels Coen perdura

A la manera de True detective, la sèrie Fargo canvia d’arguments, personatges i època a cada temporada. Conserva l’ambientació en una zona rural de Minnesota i un to molt Coen: algun personatge excèntric, situacions absurdes, humor negre... Elements presents igualment al film Fargo, que Joel i Ethan Coen van estrenar el 1996 i que va guanyar una pila de premis, incloent-hi dos Oscar i un guardó a Canes.

Fargo (la sèrie) té els Coen com a productors i, a diferència de True detective, manté un notable nivell cada temporada. Fargo IV arriba de nou amb crítiques excel·lents. Ja no transcorre a Minnesota, sinó a Kansas City (Missouri), a finals dels cinquanta. Dues bandes mafioses, una d’italiana i una d’afroamericana, segellen una tensa pau intercanviant els fills més joves dels seus caps. Noah Hawley repeteix com a creador de la minisèrie, protagonitzada per Chris Rock, Jessie Buckley i Ben Whishaw.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia