Comunicació

Allau de crítiques al fitxatge de Roca a TV3 per unes dures declaracions contra l’independentisme

Fa escassament una setmana Televisió de Catalunya anunciava el fitxatge de la periodista Núria Roca com a presentadora d’un nou magazín als matins, que s’ha d’estrenar amb el nom d’A tota pantalla el pròxim 4 de setembre. Aleshores no va sorgir cap crítica, però avui les xarxes socials han bullit recordant l’editorial que Núria Roca va llegir el dia que es va jutjar Francesc Homs a Melodía FM, on presenta un programa, en el qual carregava molt durament contra l’independentisme, que va qualificar de “farsa que es mereix un Òscar”.

Roca va ser molt dura i va reprovar especialment el que va qualificar d’”escenificació” a l’entorn dels dies dels judicis pel 9-N. En referència a Francesc Homs va dir que “ha interpretat, com dies abans va fer Artur Mas, el paper de Jesucrist Superstar camí de la creu i s’ha cregut el paper com si fos de veritat”. La periodista carrega contra els jutges espanyols a qui responsabilitza de donar motius als polítics catalans independentistes per tal que es puguin presentar com a persones “perseguides per un Estat opressor que vol acabar amb ells”.

A la seva editorial radiofònica assegura que el 9N “va ser il·legal i va ser una farsa”, per bé que troba que els seus promotors no haurien de ser jutjats i que el cas català ”necessita una solució política”.

Núria Roca, però, fa seus els arguments de la caverna mediàtica quan assegura que “els independentistes s’emboliquen en la bandera per amagar el 3%”. Després de la seva al·locució estableix un diàleg amb els col·laboradors del programa on plouen crítiques a Catalunya de totes bandes, fins i tot, un d’ells demana que ens donin la independència perquè “aquest tema és molt cansino”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia