Comunicació

castellers

La diada castellera de Les Santes de Mataró, a TV3

Diumenge, a les 20 hores, TV3 emetrà un resum de la diada de Les Santes de Mataró, amb imatges en alta definició. Aquesta jornada és una de les grans cites del calendari casteller, que es podrà seguir en directe, a les 12 hores, a través del portal tv3.cat .

TV3 oferirà diumenge la diada de Les Santes de Mataró: al migdia, en directe per internet, i al vespre, emetrà un ampli resum de la jornada castellera, presentat per Agustí Forné. Aquesta és la primera diada que Televisió de Catalunya i La Xarxa de Comunicació Local coprodueixen aquesta temporada, en una suma d’esforços per donar més difusió i visibilitat al món casteller, a través d’un acord que va començar fa tres anys.

La plaça de Santa Anna de Mataró serà l’escenari que acollirà les actuacions castelleres de les colles Capgrossos de Mataró, Castellers de Vilafranca i Minyons de Terrassa, dins de la Festa Major de la capital del Maresme. La colla local ha dipositat molta il·lusió en aquesta diada, ja que té en cartera castells de gamma extra, com el 2 de 9 amb folre i manilles o el 5 de 9 amb folre, a banda dels bàsics de nou. Pel que fa als de Vilafranca, podrien estrenar el 4 de 9 amb folre i agulla i repetir estructures que ja han descarregat aquest any, com el 3 de 9 amb folre i agulla o el 2 de 9 amb folre i manilles. Els Minyons tenen previst repetir castells bàsics de nou, als quals podrien afegir el 2 de 9 amb folre i manilles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia