Comunicació

Les 600 cares de Carlos Latre, a ‘Això no és un trio’ de TV3

Diumenge, a les 21.55 hores, l’humorista i imitador Carlos Latre serà el protagonista de la segona edició d’Això no és un trio, el programa d’humor, música i espectacle presentat per Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè. Per a Latre, un home que té 600 personatges al cap i que en qualsevol moment es pot convertir en Julio Iglesias, Shakira o Messi, el més important a l’hora de fer una imitació és l’ànima del personatge i que el públic reconegui el que recorda de l’original.

En el programa d’aquest diumenge parlarà dels seus espais preferits a l’hora d’actuar: “La ràdio és molt màgica perquè és imaginació, fa companyia i és romàntica. La televisió és la immediatesa, és la promoció, és el no deixar d’existir. El teatre és la constància, la fidelitat de guanyar un públic a base d’esforç i treball”. Per això, diu que no hi ha cap lloc on sigui més feliç que dalt d’un escenari.

Carlos Latre, que es considera una ovella negra i no li agrada seguir el que fa la resta de la gent, anirà al programa disposat a jugar, a cantar i a deixar-se sorprendre per les presentadores. L’Àngels, convertida en agent de duana, el sotmetrà a un interrogatori per poder entrar als Estats Units i anirà d’excursió amb la Bibiana per recordar que quan era petit, ell també era escolta.

Tot plegat serà amenitzat amb la música de Joan Colomo i la Radiofórmula, que no es tallaran ni un pèl a l’hora de posar la banda sonora al programa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia