Comunicació

comunicació

Les coproduccions de TV3 “Pere Calders, tocant de peus al cel” i “Fra Juníper, l’home que caminava”, al 33

Es podrà veure aquest dimecres a partir de les 22:25 hores

Aquest dimecres, a partir de les 22:25, el canal 33 ofereix les coproduccions “Pere Calders, tocant de peus al cel” i “Fra Juníper, l’home que caminava”.

Pere Calders amb Borja Espinosa

Pere Calders és imaginació, fantasia, ironia, atzar. Bé, això vindria a ser la seva literatura. Perquè Pere Calders era tímid, afable, entranyable, humil (entre moltes altres coses). I també podríem dir, sense risc d’equivocar-nos, que Pere Calders ha estat el pare del conte modern a la literatura catalana.

I Borja Espinosa és un actor que, seduït per la seva literatura i la seva personalitat, decideix fer una obra de teatre al voltant de l’escriptor. A través de la seva investigació i els assajos teatrals, Espinosa ens condueix per la biografia de Pere Calders, marcada per 23 anys d’exili a Mèxic; ens acosta a la seva obra tan original; ens descobreix un material d’arxiu —en bona part inèdit— que permet fer un retrat pròxim i fidel de la personalitat de l’escriptor. I viu, en primera persona, algunes situacions insòlites, pròpies dels contes de Calders.

Just després es podrà veure “Fra Juníper, l’home que caminava”, un documental sobre el fundador de Califòrnia, Fra Juníper Serra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia