Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui tv

El ple de la discòrdia, a ’L’illa de Robinson’

Al programa hi han participat Joan Solé, Montserrat Tura, Xevi Sala, Anna Arquè i Jordi Grau

Aquí teniu el resum i els vídeos del programa d’aquest divendres a El Punt Avui Televisió

  • VÍDEO: Primera part de 'L'Illa de Robinson' d'aquest dijous. El Punt Avui Televisió
  • VÍDEO: Segona part de 'L'Illa de Robinson' d'aquest dijous. El Punt Avui Televisió

Aquesta tarda el Tribunal Constitucional (TC) ha suspès el ple acordat per la mesa del Parlament de Catalunya pel proper dilluns, on l’únic punt de l’ordre del dia era la compareixença del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per valorar els resultats i efectes del referèndum de l’1 d’octubre.

L’alt tribunal l’ha suspès en admetre a tràmit un recurs d’empara del PSC contra la petició de la convocatòria del ple per part de Junts pel Sí i la CUP.

Tot i això, aquesta mateixa tarda, Ferran Pedret, del PSC, ha explicat que no volien la suspensió del ple del Parlament, sinó evitar la compareixença de Puigdemont per declarar la DUI.

Mentrestant, Catalunya Sí Que Es Pot ha demanat una reunió urgent de la Mesa del Parlament per demanar una compareixença urgent del president per donar explicacions “de la situació política” i per proposar “les mesures polítiques que consideri adients.” Albiol, s’hi ha mostrat a favor.

Tot plegat, amb els rumors d’avançar el ple al cap de setmana, o de viure l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola.

L’illa de Robinson ha comentat aquest escenari, la compareixença del Puigdemont d’ahir, i també l’anunci del Banc Sabadell i Caixa Banc de canviar de seu social.

Al programa hi han participat Joan Solé, Montserrat Tura, Xevi Sala, Anna Arquè i Jordi Grau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia