Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Pilarín Bayés i Rosa Peñafiel a ’L’illa de Robinson’

David Minoves, Joan Solé, Montse Castellà i Jordi Grau a la taula d’avui

  • VÍDEO: Primera part de ’L’illa de Robinson’ d'aquest dilluns.. EPA TV
  • VÍDEO: Entrevista a la dibuixant vigatana Pilarín Bayés, que està a la llista de Junts per Catalunya.. EPA TV
  • VÍDEO: Entrevista a Rosa Peñafiel, número 7 de la CUP per Lleida.. EPA TV

A la recta final de la campanya electoral han agafat importància les declaracions de la vicepresidenta espanyola Soraya Sáez de Santamaria i l’exministre socialista Josep Borrell. Dissabte a Girona, Santamaria va afirmar que ha estat el PP i Mariano Rajoy qui ha escapçat els líders de l’independentisme, posant en dubte, aquest cop en primera persona, la separació de poders a Espanya. I avui ha mantingut la seva postura des del faristol del Senat.

Borrell, que aquests últims dies està participant molt a la campanya de Miquel Iceta, en només 3 dies, ha dit que cal desinfectar els mitjans catalans, ha qualificat el vicepresident i cap de llista d’ERC, empresonat, de “Mossèn Junqueras” i ha afirmat que el discurs independentista té un baix nivell intel·lectual.

Aquests dos temes han obert la tertúlia a la taula d’avui de L’illa de Robinson amb David Minoves, Jordi Grau, Montse Castellà i Joan Solé.

A la segona part del programa s’han reproduït dues entrevistes de la sèrie de candidats independents: la dibuixant vigatana Pilarín Bayés, que va de número 84 per Barcelona a la llista del president Puigdemont i la número 7 de Lleida per la CUP, Rosa Peñafiel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia