Comunicació

El Punt Avui TV

Especial eleccions

El Punt Avui Televisió segueix la nit electoral en un programa especial a partir de les 8 del vespre

Connexions a les seus electorals, seguiment de les compareixences dels líders i anàlisi dels resultats i els futurs escenaris des del tancament de les meses fins a la mitjanit

Els municipis que no en reben la cobertura ho podran seguit per l’edició digital del diari

El Punt Avui Televisió emet avui un especial amb els resultats a les eleccions del Parlament de Catalunya. El programa, presentat per Igor Llongueres, començarà a 1/4 de 9 del vespre i s’allargarà fins a la mitjanit.

El programa comptarà amb dues taules d’anàlisi per valorar i analitzar els resultats i els escenaris futurs. A la primera part del programa hi participaran Afra Blanco, Xavier Ginesta, Alba Alfageme, Miquel Riera i Jordi Grau. A partir de les 10 del vespre a la taula hi haurà Lola Martínez, Joan Canadell, Xavier Torrens, Antoni Segura i Ferran Espada.

L’espai també comptarà amb connexions telefòniques amb els redactors d’El Punt Avui presents a totes les seus electorals. També se seguiran en directe les compareixences de les diferents candidatures.

Al mateix temps es podrà seguir els resultats electorals poble a poble, per circumscripcions i el resultat en escons en temps real, fins a l’escrutini final.

Mitjançant un seguit de gràfics us oferirem la futura composició del Parlament de Catalunya i podreu veure sobre el mapa de Catalunya els guanyadors de cada demarcació.

Membres de les diferents llistes electorals i dels partits que concorren a les eleccions connectaran amb el programa des del plató de Barcelona d’El Punt Avui Televisió per fer la valoració dels resultats des del seu punt de vista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia