Comunicació

illa de robinson

d’el punt avui televisió

Marta Madrenas avui dilluns a ‘L’illa de Robinson’

A la taula d’avui hi haurà Jaume Marfany, Xavier Torrens, Anna Puig i Roger Heredia

La reforma de la Llei de presidència per investir a Puigdemont, o el possible pla D si aquesta via fracassa, temes a debat

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona i diputada al Parlament de Catalunya de Junts per Catalunya, estarà avui dilluns al plató de L’illa de Robinson. L’entrevista abordarà la reunió de Junts per Catalunya que va tenir lloc aquest cap de setmana a Berlín. També es parlarà sobre la reforma de la Llei de presidència, que ha de permetre investir a Puigdemont, o el possible pla D si aquesta via fracassa.

L’illa de Robinson continuarà amb la tertúlia analitzant el camí a la investidura i escoltant les declaracions del dia més destacades. Artadi ha dit que “Puigdemont serà investit ara o més endavant”.

Per altra banda, ERC ha demanat una reunió urgent amb JxCat per acordar els passos per a la investidura i ha defensat que trobaran “la fórmula idònia” per formar govern. El programa farà una connexió telefònica amb Isaac Peraire, vicesecretari general de coordinació interna d’ERC.

A la taula vermella hi participaran Jaume Marfany, Carme Renedo, Xavier Torrens, Anna Puig i Roger Heredia.

Els tertulians també valorarà les declaracions al Suprem dels exmembres de la mesa del Parlament que han defensat davant del jutge Llarena el criteri “d’inviolabilitat parlamentària”. Durant la seva compareixença davant el magistrat, han demanat que s’aixequin les mesures cautelars.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. Es pot tornar a veure a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia