Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La possessió de Torra a debat avui a ‘L’illa’

Miquel Riera, Carles Ribera, Rafel Pous, Agustí Carles i Gina Driéguez a la taula d’avui

Martí Nogué, alcalde de Sils, i Mei Puig, han explicat el Tocs de Flor

  • VÍDEO: Aq. Aquí teniu la primera part de 'l'Illa de Robinson' del dijous 17 de maig
  • VÍDEO: Aquí teniu la segona part de 'l'Illa de Robinson' del dijous 17 de maig. El Punt Avui TV

El president electe Quim Torra ha pres possessió del càrrec aquest matí al saló de la Verge de Montserrat al Palau de la Generalitat en un acte auster i sobri que ha durat 3 minuts. El president ha promès exercir les funcions i el càrrec de president de la Generalitat amb “fidelitat a la voluntat del poble de Catalunya, representat pel Parlament de Catalunya”, sense fer cap referència a la Constitució ni al rei, cosa que ha molestat als partits del bloc del 155, que ja barrinen una reforma legal per evitar que pugui tornar a passar.

L’illa de Robinson d’avui ha analitzat l’acte de presa de possessió de Torra com a 131è President de la Generalitat i també la trobada d’Albert Rivera amb Mariano Rajoy, que han coincidit en el temps. El president de Ciutadans ha demanat a Rajoy no només que mantingui el 155 sinó que l’ampliï per controlar més exhaustivament les finances i també els mitjans de comunicació públics catalans, els mossos i la política exterior.

El programa també ha abordat les notícies en l’àmbit judicial que s’han produït avui, centrades en la decisió d’ahir de la justícia belga de refusar l’euroordre. La fiscalia espanyola considera, com Llarena, que l’error ha estat comès per Bèlgica i no pel Tribunal espanyol i demana al Suprem que torni a dictar una nova euroordre, que seria la tercera.

A la tertúlia del programa hi ha participat Miquel Riera, Carles Ribera, Rafel Pous, Agustí Carles i Gina Driéguez.

El programa ha acabat amb una entrevista a Martí Nogué, alcalde de Sils, i Mei Puig, representant del col·lectiu Tocs de Flor. Han explicat la 52a exposició de flors “Tocs de flor 2018” que té lloc a Sils aquest cap de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia