Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

El president de l’AMI a ‘L’illa de Robinson’

A la taula del programa hi ha participat Òscar Palau, Xavier Ginesta, Afra Blanco, Lola Martínez i Jordi Grau

  • VÍDEO: Aquí teniu la primera part de 'L'illa de Robinson' del dimarts 29.05.18. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Aquí teniu la segona part de 'L'illa de Robinson' del dimarts 29.05.18. El Punt Avui TV

El PSOE comença a moure’s per trobar els suports necessaris per què prosperi la moció de censura. La negativa de Ciutadans l’obliga a convèncer els partits independentistes, que sembla que s’hi posen bé, i també els nacionalistes bascos, que tornaran a ser la clau. El Partit Popular confia que el PNB no tombarà el seu govern després d’haver aprovat els pressupostos. Mentrestant Pablo Iglesias ha obert avui la porta a presentar una moció de censura si fracassa la de Sánchez per acabar la legislatura i convocar eleccions .

La moció de censura ha centrat la primera part de L’illa de Robinson d’avui. A la taula hi ha participat Òscar Palau, Xavier Ginesta, Afra Blanco, Lola Martínez i Jordi Grau.

El programa també ha analitzat la visita de familiars dels presos polítics, de Valtònyc i d’Altstasu al Parlament Europeu. Allà, davant de la premsa i eurodiputats han explicat la repressió de l’estat espanyol. Han denunciat que són víctimes d’un càstig, una venjança i una humiliació”

I a la part final del programa, el president de l’Associació de Municipis per la Independència i alcalde de Port de la Selva, Josep Maria Cervera ha visitat el plató del programa. Cervera ha explicat com va anar l’executiva que va celebrar l’entitat a Riudoms la setmana passada i ha explicat l’escenari que encaren davant les eleccions municipals de l’any que ve. Cervera també ha valorat l’ofensiva del govern espanyol, la fiscalia i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per “preservar l’espai públic” de signes polítics amb la clara intenció de prohibir el groc, les mostres de denúncia de presos polítics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia