Comunicació

Torra defensa els professionals de TV3

El president de la Generalitat expressa el seu “respecte” pels mitjans de comunicació i creu que han de ser “crítics”

Afirma que a ell li “costaria molt” fer declaracions com les de Rivera

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat aquest divendres els professionals de TV3 davant les acusacions de politització abocades pel líder de Cs, Albert Rivera, i ha deixat clar que “se’ls ha de permetre que opinin, critiquin i exposin el seu punt de vista”.

En declaracions des d’Olot, on ha visitat l’estudi d’arquitectura RCR Arquitectes, guanyador del Premi Pritzker, Torra ha assegurat que “respecta profundament” els periodistes i considera que els mitjans de comunicació han de “fer la seva feina”.

El cap de l’executiu català ha afirmat que a ell li “costaria molt” fer les manifestacions que Rivera, ha fet aquest divendres al programa Els Matins de TV3. “No els vull dir el que alguns mitjans diuen de mi, però em sembla molt bé, perquè a la premsa cal respectar-la”, ha reblat Torra.

El president també ha animat a “lluitar per a la llibertat d’expressió”, ja que ho considera “un pilar fonamental de la democràcia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia