L'espai «El club de les oportunitats», de Ràdio Bonmatí, premi Ràdio Associació

El programa El club de les oportunitats, de Ràdio Bonmatí, ha estat distingit com el millor programa de ràdio local en la desena edició dels premis Ràdio Associació. El club de les oportunitats el fan desocupats i s'adreça a persones sense feina de la Selva. És una iniciativa feta des de la Borsa de Treball del Consorci Ter Brugent, els usuaris de la qual preparen els continguts de l'espai. El jurat de Ràdio Associació ha distingit el programa de Ràdio Bonmatí «perquè afronta el problema de l'atur de manera valenta, singular i imaginativa, aportant debat, propostes i, dins del seu àmbit, fins i tot solucions».

Altres premiats

El jurat també va distingir Eduqueu les criatures, de Catalunya Ràdio, i el periodista esportiu de RAC1 Joan Maria Pou amb els premis al millor programa de ràdio i al millor professional. D'Eduqueu les criatures, Ràdio Associació va destacar el seguiment reeixit d'una proposta de debat i tertúlia que ha esdevingut clàssica en aquest temps de ràdio. Quant al premi al millor professional a Joan Maria Pou, el jurat destaca l'avanç en la concepció d'espectacle de les transmissions esportives i el fet de coordinar un equip que ha «omplert d'emoció una temporada molt especial». També s'ha premiat amb el guardó 1924 Afers exteriors, de TV3, de Miquel Calçada, «per una proposta televisiva enginyosa que ha esdevingut un referent en el seu gènere».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.