Comunicació

‘Jurassic World’ tindrà una sèrie animada de la mà de Netflix i DreamWorks

Steve Spielberg i Colin Trevorrow, director de ‘Jurassic World’, són els productors executius de la nova sèrie

La plataforma digital Netflix i l’estudi DreamWorks Animation han anunciat que en el 2020 estrenaran Jurassic World: Camp Cretaceous, una sèrie d’animació basada en les històries de la saga de Jurassic World.

“L’evolució ha començat”, es pot llegir en un petit vídeo d’avançament de 45 segons que ha compartit DreamWorks Animation en el seu perfil de Twitter i en què es veu un dinosaure caminant per la selva i atacant, finalment, a la càmera.

Netflix ha detallat en un comunicat de premsa que Jurassic World: Camp Cretaceous se centrarà en sis adolescents que, després que els dinosaures escapin de les seves gàbies, han de col·laborar entre ells per no morir a mans d’aquestes terribles i sanguinàries criatures prehistòriques.

La història de Jurassic World: Camp Cretaceous se situa en el mateix marc narratiu de Jurassic World (2015), el film que va rellançar recentment l’univers d’aquestes pel·lícules sobre dinosaures.

Steven Spielberg, el cervell d’aquesta exitosa saga que va començar els anys 90, Frank Marshall, i Colin Trevorrow, director de Jurassic World, figuren com a productors executius de la nova sèrie d’animació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia