Comunicació

Catosfera Nins apropa la tecnologia al públic familiar

És una de les novetats de l’onzena edició de la Catosfera, el cicle de debats sobre comunicació i internet

Un programa d’activitats gratuïtes per al públic familiar que pretén apropar-los les noves tecnologies i el seu bon ús. Des de xerrades per a pares i mares per donar-los recursos per acompanyar els seus fills per a un ús responsable i segur d’internet fins a tallers de programació o de webs exprés o un taller de ciberseguretat formen part de la proposta de Catosfera Nins, que es durà a terme el dissabte 19 d’octubre al matí a Girona dins el programa de la Catosfera. Aquesta és una de les novetats d’aquesta onzena edició de la Catosfera, el cicle de debats en profunditat i xerrades sobre les necessitats tecnològiques i del món d’internet i la comunicació a Catalunya del 17 al 19 d’octubre a l’Auditori Josep Irla de Girona.

La Catosfera s’inaugurarà el divendres 18 d’octubre amb una taula rodona sobre comunicació i humor titulada Informar des de l’humor. Els límits de l’humor en xarxa, amb la presència del periodista i guionista Jair Domínguez, l’humorista Peyu, la periodista Elisenda Carod i el director d’El Jueves, Guille Martínez-Vela.

Prèviament, els matins del dijous 17 i el divendres 18 tindrà lloc la Catosfera.edu, la proposta de la Catosfera adreçada a públic adolescent dels instituts de Girona. Això inclourà la composició en directe d’una peça musical inèdita o compartir la seva experiència a les xarxes en relació amb la ciberseguretat. També hi haurà una sèrie de xerrades sobre diferents estratègies de posicionament SEO el dissabte al matí durant el SEOday o la taula Sèries: el nou format estrella?, que tancarà la Catosfera amb la presència de l’actor de la sèrie Merlí Pau Vinyals, els directors del festival Serielizados, Víctor Sala i Betu Martínez, i el cap de redacció i programació de Filmin, Joan Sala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia