Comunicació

La República, per duplicat als Rahola

Dos reportatges publicats al setmanari La República, que és també el suplement dominical d’El Punt Avui, han estat seleccionats com a finalistes en la categoria de millor treball informatiu o divulgatiu en premsa dels XI Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que convoca la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i la Diputació de Girona. Els dos articles seleccionats són La lluna, un negoci astronòmic , d’Irene Casellas, “perquè tracta d’una manera interessant i exhaustiva un tema sucós amb motiu dels 50 anys de l’arribada de l’home a la Lluna” i Tragèdia en la boira , de Miquel Riera, “un reportatge que reviu un drama terrible [l’accident ferroviari del 1979 a les Franqueses del Vallès] amb testimonis en primera persona, molt ben documentat i amb una bona selecció d’imatges”. L’altre finalista de premsa és A Catalunya tenim una de les millors caques del món occidental, publicat per David de Montserrat a La Mira.

En la categoria de ràdio, els finalistes són Cas tancat, de Ràdio Olot; Supermatí, de Ràdio Capital de l’Empordà. i Especial eleccions municipals a Girona, de Catalunya Ràdio. En la de televisió, El monstre de Banyoles (TV3); AtrapaMozzzques (Televisió de Girona), i Matar el monstre (TV3). En la categoria de fotografia de premsa han estat seleccionats David Borrat, Carles Palacio i Glòria Sánchez. En l’apartat d’informació digital competeixen Cassà Digital i el podcast diari per WhatsApp del digital Laselva360. En la categoria de millor iniciativa de comunicació institucional s’ha premiat l’únic treball presentat, Memòria institucional, de l’Institut d’Assistència Sanitària. Els premis es lliuraran el 20 de febrer a l’Auditori de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.