Comunicació

Morella continuarà reivindicant TV3 amb més mobilitzacions

Els organitzadors de la concentració ciutadana d'ahir en defensa de TV3 i Aragón TV qualifiquen d'«èxit» la participació de vora 400 persones

Els secretari general del PSPV-PSOE de Morella, Josep Bordàs, i el secretari del Centre d'Estudis dels Ports, Carles Ripollés, han anunciat que les manifestacions en defensa de les emissions de TV3 en la comarca dels Ports, com les que van tindre lloc ahir a Morella i Castelló, es repetiran perquè «la Generalitat Valenciana ha de sentir la veu de la nostra comarca i, eixa veu, parla la nostra llengua».

Ripollés ha afirmat que «avui es compleix el primer dia de segrest de la nostra televisió i continuarem lluitant per l'alliberament». Aquest, que ha afegit que «volem TV3 per sempre més», ha assegurat que la pròxima cita serà aquest dissabte. Els detalls, però, els facilitaran en els pròxims dies.

Els organitzadors de la manifestació també han agraït la participació dels assistents i el suport de les 50 associacions que es van adherir a la convocatòria d'ahir, que han qualificat d'«èxit». «Cal tenir en compte que 300 persones a Morella equivalen a 61.075 en l'àrea metropolitana de València, a les quals caldria sumar la cinquantena que es van manifestar a Castelló», ha precisat el secretari del Centre d'Estudis dels Ports.

Per la seua banda, Josep Bordàs, ha destacat que «quan vam veure que el Centre d'Estudis estava disposat a iniciar les mobilitzacions, des de l'executiva del partit, ens vam reunir i vam decidir fer-los costat per lluitar contra aquesta injustícia». El secretari general del PSPV de Morella ha tornat a qualificar l'ordre de la Generalitat de tancament del repetidor municipal d'«imposició, a l'estil de la censura» i ha tornar a demanar al Consell que «raone i que escolte la veu dels Ports».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia